Een initiatief van

We hebben een nieuw jasje!

Sinds 9 juli staat InMontfoort.nl live: de nieuwe digitale portal voor alles wat er te doen is in gemeente Montfoort.

Alles wat je moet weten op één website

De website van gemeente Montfoort heeft een nieuw jasje. Of anders gezegd: er zit een nieuwe portal omheen. Want wie nu naar de website van de gemeente Montfoort gaat, komt terecht op de portal. Deze portal is hét nieuwe platform voor alles wat inwoners én bezoekers moeten weten over de gemeente en dingen die er te doen zijn. Van horeca en werken tot actief en trouwen: allemaal gebundeld onder één paraplu. Er is ook een link naar de gemeentelijke website.

Montfoort op de kaart

De ontwikkeling is onderdeel van ‘Montfoort en Linschoten op de kaart’. Montfoort en Linschoten zijn het beleven waard en dat delen we graag met onze inwoners en bezoekers. Aanleiding was een rake opmerking van Peter Versloot: “Als ik op de website zoek op wat ik kan doen in gemeente Montfoort, vind ik alleen wanneer de raad vergadert en dat is precies wat ik niet zoek.” Die opmerking gaf de koersgroep richting in wat nodig was: een platform.

Bundelen

Met het platform geven we deels antwoord op de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we bezoekers en inwoners Montfoort vinden en zij in Montfoort willen zijn en blijven? Op het nieuwe platform worden nieuwe én bestaande initiatieven gebundeld. Heeft u een mooie toevoeging of mist u iets op de site? Meld het gerust.  

Koersgroep

InMontfoort.nl is opgezet in samenwerking met lokale ondernemers en organisaties. Leden van de koersgroep (Arie Spruit van Het Oude stadhuis, Peter van Wijngaarden van Trouwstad Montfoort) hebben een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming. Aangevuld met de inzet DM Interactive, die de portal vervolgens heeft ontworpen en gebouwd.

Promo-tour: InMontfoort volgens…

De komende maanden gaat de heuse InMontfoort promo-tour van start: wat vinden inwoners van Montfoort en Linschoten? De eerste twee inwoners zijn al bevraagd: InMontfoort volgens Erik Jan Hagoort en Ad Spruit. Hou voor de volgende edities van InMontfoort volgens… de website, social media en de gemeentepagina in de IJsselbode in de gaten.

In de gemeente Montfoort is altijd iets te beleven!